sexchatta med webcam

Smeker dina bröst

Smeker dina bröstDu knackar på dörren, jag öppnar och släpper in dig för dig till min säng där du klär av dig naken och lägger dig ner på rygg! Jag böjer mig ner på sängen och börjar med att kyssa och smeka dina bröst lätt medans min andra hand letar sig ner mellan dina ben och smeker dig utanpå din fitta! Mina fingrar letar sig runt din fitta, mitt pekfinger glider sakta in mellan dina läppar och min tumme börja försiktigt massera din klitta! Jag böjer mig ner och särar mer på dina ben och börjar slicka och kyssa runt dina läppar,nafsar lite lätt i dom innan jag låter min tunga glida upp i din fitta! Du känner min tunga virvla runt i dig, mina läppar är tryckta mot din fitta och safter som kommer ur dig rinner härligt in i min mun! Låter min tunga vandra upp mot din klitta, cirklar runt den med tungan och suger lite lätt på den samtidigt som jag låter 2 fingrar leta sig in i din våta fitta! Jag känner hur din fitta bearbetar dom och drar sakta ut dom igen och stoppar dom i munnen och slickar av dom innan jag än en gång låter dom glida in i dig! Mer tänker jag inte skriva utan låter er fantasi ta över istället eller så får ni höra av er så ska jag visa er! =)

1 kommentar

Kommentarer inaktiverade.