sexchatta med webcam

Detta visste du inte om tuttar

storatuttarSheyla Hershey från Brasilien har världens största tuttar . Storleken är 38KKK. Efter 9 bröstoperationer har hon nu slagit värlsrekordet i guiness rekordbok. Mer bilder på hennes otroliga bomber til lbröst hittar du här : Världens största bröst . Om detta verkligen är sexigt eller inte låter jag alla avgöra själv. Jag undrar bara, får hon inte ont i ryggen av att bära runt på dessa enorma meloner?

pattarVisste du att nästan alltid det vänsta bröstet är större än det på högersidan. Väldigt ofta så liten skillnad att det inte syns vid första anblick. Även bröstvårtårna och vilket håll de pekar åt är sällan lika på både höger och vänster bröst. Gör detta med olika storlek på bröst kvinnan till mindre sexigare, eller hennes bröst mindre attraktiva? Nääää… inte så länge inte storlekskillnaden är som på ett äpple och en melon. Antar detta går att jämföra med männens pungkulor.

stirrarKvinnors bröst är det första vi män lägger märke till hos en tjej. Dessa visar undersökningar som gjorts. Nyligen har det också diskuterats mycket och forskning gjorts om att genom att titta på kvinnors bröst, ökar mäns hälsa. En man kan leva 4-5 år längre i genomsnitt om han tittar på mycket tuttar under sitt liv. Du som besökare på denna blogg kommer tacka oss senare i livet…

1 kommentar

Skriv till mig, svara alla!