sexchatta med webcam

E-kupa

Söker dej som vill suga länge på mina stora tuttar, E-kupa! Just idag är bröstvårtorna ömma, och vill därför ha någon som suttar och tuttar på dom, länge! Är lite desperat just nu hehe men väldigt kräsen, så jag väljer noga vem som får den stora äran att ta hand om min byst.

Du ska se bra ut i mina ögon, vältränad till medel. Ålder 20-40 år. Gärna erfaren. Visa bild är ett måste. Jag vill ju ha något fint att titta på medans jag njuter av din behandling.
Tycker det är bland det skönaste som finns att få brösten sugna, så glöm att du får sex eller runka. Här är det bara brösten som ska ha all fokus!

3 kommentarer

  1. Hej där, vilka underbara bröst! Lovar att ägna dem noggrann och omsorgsfull vård i form av smekningar och sug. Är en kille i 40-årsåldern som bor på Lidingö som dyrkar stora fina tuttar! Hör av dig, du kommer inte bli besviken! Kram Anders

  2. Säger bara wow! Otroligt vilka bröst. Jag är väldigt intresserad av stora bröst. Skulle gärna göra det skönt för dig och suga din byst länge. Är 31 år, normalbyggd och ser bra ut. Hör av dig så kan vi byts bilder till en början.

Kommentarer inaktiverade.