sexchatta med webcam

Dina vackra tuttar

Lätta kyssar i nacken och lätta smekningar med händerna över hela överkroppen… lätt flygande utanpå kläderna bara för att det är så härligt att känna en kvinnokropp och att få den att vakna. Du behöver bara stå där mitt i rummet, kanske med ögonbindel, för att förhöja känslorna.

Händerna rör sig lätt, snabbt överallt och ingenstans. Koncentreras och riktar in sig på tuttarna ett var, din andning blir tyngre, en hand på varje tutte, känner, väger… en lätt beröring av bröstvårtorna. Jag står fortfarande bakom dig och andas in lukten av dig och berusas.

Sakta knäpper jag upp knapparna på din blus och smeker den av dig. Smekningarna på den bara huden så mycket skönare, bh’n går samma väg och jag lockas av dina vackra tuttar, vill kyssa och smeka dem länge, för alltid…

Håller min vänstar arm om din axel, smeker dig över magen och upp mot ditt vänstra bröst, samtidigt som ja sätter tungspetsen på din högra bröstvårta. Tungan leker med den vackra lilla känsliga knoppen medan hela Du vill mer….

Din reaktion och hela du får min lem att styvna, jag vill mer men det här handlar inte om mig utan om dig och det har bara börjat.
Fortsättning följer