sexchatta med webcam

Varm olja över dina tuttar

Jag vill ha dig framför mig naken endast iförd ögonbindel. Jag masserar in en skönt varm olja över dina tuttar, långsam smekande massage. Du ligger på rygg och hör min upphetsade andning nära dig, känner händerna omfamna brösten, leka med dem precis lagom hårt. När brösten är härligt hala hör du hur mina kläder faller och snart känner du ett hårt stånd som tar vid där brösten lämnade. Det smeker brösten, stöter mjukt mot bröstvårtorna, blir hårdare och större av känslan. Mitt blottade ollon är känsligt mot dig och du känner värmen från sperman som slungas ut över dig, hör mina stön. Särar på dina ben och tränger in i dig fortsatt hård, hela kuken i en mjuk stöt. När jag når botten känner du min tunga som slickar upp all sperma från dig. Jag börjar ta dig när ögonbindeln faller och du ser mig slicka dig ren med bred tunga.