sexchatta med webcam

Tuttblogg för oss som älskar tuttar

Äntligen slår vi upp portarna till Sveriges enda renodlade tuttblogg! Hos oss ska det endast finna tuttar i olika former och storlekar, inget annat. Kan hända att det förekommer lite kontaktannonser på tutttjejer som söker efter sex eller närhet. Men inget annat. Vi kommer ha Sveriges största samling av tuttbilder och kanske också filmer där tuttarna är i fokus. Vi älskar tuttar i alla storlekar så det kommer komma tuttbilder på både stora och små bröst. Ett bröst är ett bröst oavsett sin storlek.

Vi updaterar såklart tuttbloggen kontinuerligt med nya sköna tutt brudar. Då dessa tjejer oftast bara visar tuttarna behåller de en slags integritet. Alltså ser man inte musen så lämnas något kvar åt fantasin. Som denna bild i detta inlägg, en 21 åring smal, kåt brunett från småland! det enda man ser är hennes bröst och hennes midja, ändå blir man upphetsad och kåt, sjuklt fina bröst och en sjukt fin kropp på denna tjej. Trots att tuttarna är minst D-kupa så är tjejen helt normalviktig.Man kan nu bara fantisera om hur hon ser ut om trosorna glider ner.. har hon förutom dessa otroligt snygga tuttar också en fin renrakad mus? eller är det hårigt där nere mellan benen vad tror du ?
Dessa tre tjejer på bilderna har alla enormt vackra tuttar. Vilken av dessa tre tjejer skulle du helst knulla om du fick chansen? Vilka av dessa tre tjejer gör dig mest kåt vid första anblicken. Vilken av dessa tre tjejer har silikontuttar, och vem har naturliga? Syns det tydligt vem som har naturligt och vem som har silikon? Berätta hur du ser skillnaden på silikontuttar och naturliga tuttar?

Hur viktigt är det egentligen att en tjej har vackra tuttar? Alltså jaa, utseendet är inte allt men utseendet är mycket och utseendet är det som ger insidan en chans. Vad tittar du mest på utseendemässigt hos en tjej? är det rumpan? ögonen? brösten, låren? eller något helt annat? Om du sätter något annat än tuttarna före, vilken plats kommer tuttarna då på? Hur viktigt är det att en tjej har stora pattar? Är det mer sexigt om en tjej har små tuttar än stora tuttar? Vad klassar du som stora tuttar? allt över D-Kupa eller ska de i såfall vara ännu större? Har du kännt på ett par riktiga silikontuttar någongång? Om ja, föredrar du känslan av att hålla/klämma på ett par silikonbröst framför äkta? Varför i såfall? Själv älskar jag silikonbröst! finns inget mer tändande än ett par perfekta bröst hos en naken tjej.