sexchatta med webcam

Mina små tuttar

Vad tycks om mina tuttar?

Tuttar är inte allt, men vackra tuttar hör ihop med ens självförtroende och kvinnlighet. Jag har alltid varit den tjejen i vårt tjejgäng med de minsta tuttarna, men jag själv är ganska nöjd. Jag joggar ju en del, så ett par större bröst skulle mest vara problematiskt. Men precis som alla andra som vågar visa nakenbilder på sig själv på nätet söker jag bekräftelse jag med.

Vill gärna ha kommentarer om vad du tycker om mina tuttar. Med mycket kommentarer kommer jag nog vilja visa mer våga bilder på mig själv, mer än på bara tuttarna. Jag heter Stina jag är 22 år och bor i Stockholm, jag tycker detta med att visa upp sig naken på sexbloggar är skitnice! det gör mig våtr och kåt att veta, att det kanske finns killar där ute som onanerar till mina bilder, eller killar som faktiskt vågar ta steget och kontakta mig, i hopp om att kanske få ner mig i säng ; ) Det är inte särskilt svårt att få av mig trosorna vill jag lova. Självklart krävs det lite finess och stil, men jag älskar sex och tackar sällan nej till trevliga killar som vill ligga med mig.

Hur många av er som läser denna bloggen har någongång under sitt liv visat nakenbilder på sig själv på nätet? Ångrade du att du gjorde det? vart visade du bilderna och i vilket syfte? Har du vågat göra det på samma sätt som jag? jag hoppas ju att detta i slutändan ska leda till att jag får kuk i mig från någon trevlig läsare, att jag får kuk i min mun, min fitta och min trånga sköna anal med ; )  Ta kontakt! lämna en kommentar så hörs vi!?

Om jag nu av nån anledning inte skulle duga åt dig, så kanske duger någon av mina väninnor?  :

Jag söker knullkompisar 
Är jag för snygg?
Rik kille sökes

11 kommentarer

  1. Guuuuuud, jag blir hård i kuken direkt. Super snygg och läcker tjej du verkar vara. Snygg kropp tuttar och fitta… VILL HA…!!! Ha det bäst Stina… Ta hand om dig… Kramar Christian.

  2. Tänk att få knulla dig i munnen din underbara fitta och röv oxå.
    Mmmmmmm, tänk att få tänja ut ditt trånga härliga rövhål…
    Ååååååååååhhhh, vad kåt du gör mig…!!!

  3. Sedan få glädjen till att spruta över ditt underbara fejs och dina underbara tuttar…!!!

  4. Hej. Tycker att dina bröst är väldigt fina och om du har minst bröst av alla dina vänner, så måste deras vara enorma. Har inte lagt upp naken bilder på nätet och planerar inte att visa min stora tjocka mage och fina tatueringar alla. Vill dock skicka naken bilder till nån som man inte känner.

  5. Små tuttar är det bästa som finns, man kommer ju närmare och får en skön känsla

Kommentarer inaktiverade.